Minden, ami burkolás

Minden, ami burkolás

Murexin szakmai napon jártunk

2024. április 19. - burkoló24

Ahogyan az a legtöbb szakmára igaz, a gyártók folyamatos fejlesztéssel igyekeznek mind jobb, gyorsabb, vagy erősebb anyagokat a piacra dobni, amik mellett a környezetvédelem jegyében készült zéró és egyéb újabb termékek is megjelennek. Nekünk burkolóknak is lépést kell tartani a fejlődéssel, hiszen a megannyi anyag között ismeretek hiányában nehéz eligazodni.

Igyekszünk figyelni az újdonságokat, valamint a különböző gyártók ajánlott termékeit és lehetőség szerint szeretjük azokat élesben is megfigyelni és nem a megrendelőnél találkozni vele elsőre. Ugye minden anyag más és más, jobb barátságot kötni mindegyikkel egyesével. 

murexin_workshop.jpg

A Murexin workshopján jártunk, ahol a bemutatókon megismerkedtünk a beton varrásához használt anyagukkal, több aljzatkiegyenlítőjükkel, amelyek közül egyébként már van amit Magyarországon gyártanak, ezek amúgy a nevükben H jelölést kaptak. Ki nem maradhatott volna az epoxi fuga, de volt szerencsére a már jól ismert cementes fugázó is, amelyet mi is nagyon szeretünk a hétköznapokban. Előkerült az S2-es ragasztó is, amit nem bánok ugyan csak legyen aki megfizeti. Ez talán most nem az az időszak, legalábbis nekünk itt Zuglóban.

A kőszőnyegek viszont annyira megtetszettek az asszonynak, hogy fel is kellett venni a szolgáltatások közé. Nem csak burkolni szeretné, de már az itthoni folyosóra is tervezgeti. Na kiderül, hogy már megint pénzt költeni mentünk el, ez van amikor kimozdul az ember. 

Ezek az alkalmak a tapasztalatok megosztására is igen jók, így a nap során nem csak a bemutatott anyagokkal barátkozhattunk meg, de sok hasznos tapasztalatot és tippet is meghallgattunk. Mindig igaz lesz, hogy aki kimarad az lemarad! 

A bejegyzés trackback címe:

https://burkolo24.blog.hu/api/trackback/id/tr5118385551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása